Alga-Stop Kft. | Üzletünk: 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73 | email: alga.stop@gmail.com | tel: +3634/304878 | mobil: +3620/9879244

Polipropilén / merevfalú

6 mm-es Német anyagú polipropilén lemezekből, műanyag-hegesztési eljárással készülnek. 


A polipropilén medencék egyedi méretre és formára is készíthetők. 


A medencék lépcsővel illetve ülőpaddal is rendelhetők. A medencét feszített víztükrü kialakítását is meg lehet valósítani. Kissebb formák-méretek esetén a polipropilén medence teherautóval szállítható, nagyobb méretű és formájú medence esetén, helyszíni gyártás-szerelés szükséges.


  1. Előnyei:  Gyorsabb kivitelezés mint egy épített beton üvegmozaikos medence, viszonylag kedvezőbb árfekvés, évek múltán a megfakúlt-karcos medence testet ki lehet fóliázni. Uszodagépészeti szempontból minden fajta élményelem beépíthető: masszázs, ellenáramoltató, levegőbuzgár, nyakzuhany, led ill. halogén világítások. A gépészetében UV lámpa-automata mérő és adagoló-sóbontó berendezés-medence fűtés-szivattyúk építhetőek be, igény szerint. Polikarbonátos és rolós medencefedést lehet rá készíteni.

  2. Hátrányai:  A polipropilén anyaga sérülékeny karcosodik- elszineződik az évek alatt, megfakul. A medence test falai hullámosodnak. Az elöregedett medence testet fóliázással lehet ujjá tenni.

Üvegmozaik - csempeburkolatú vasbeton

Bármilyen méretben, formában kivitelezhető. Egyre népszerűbb a medencébe vagy a medence bármely széléhez egyben épített jakuzzival. Csodálatos látvány - csodálatos élmény.


Feszített víztükör kialakítása. Árfekvés kategóriájában szinte a legdrágábban kivitelezhető medencék közé tartozik. Viszont a legszebb és leg megbízhatóbb medencék egyike. Színvilága az üvegmozaikoknak köszönhetően szinte végtelen.


Az üvegmozaik-csempés medencék építése lényegesen hosszabb idő mint a többi medencéké. Zsalúzás-betonozás-vízzárás-burkolat ragasztás. Viszont hiába a drágább árfekvés, ezekre a medencékre is van kereslet.


  1. Előnyei: Tartós strapabíró, esztétikailag a legszebb medence. Uszodagépészeti szempontból minden fajta élményelem beépíthető: masszázs, ellenáramoltató, levegőbuzgár, nyakzuhany, led ill. halogén világítások. Üvegmozaikok széles választéka. Üvegmozaik képek választéka.

    A gépészetében UV lámpa-automata mérő és adagoló-sóbontó berendezés-medence fűtés-szivattyúk építhetőek be, igény szerint. Polikarbonátos és rolós medencefedést lehet rá készíteni.

  2. Hátrányai: Hosszabb kivitelezési idő.

PVC fóliás - zsaluköves medencék

Bármilyen méretben, formában kivitelezhető. 1,5 mm vastag, szövetbetétes, UV- stabilizált, rothadásmentes baktériumok, és gombák ellen előkezelt fóliaborítással készül. 


Közepes árfekvésű medence, olcsóbb építési mód. 


Színvilága türkiz, fehér, homokszínű, világoskék, kék üvegmozaik mintás, türkiz mozaikmintás.


  1. Előnyei :  Gyorsabb kivitelezés, mint egy épített beton üvegmozaikos medence, vagy egy polipropilén medence. Könnyen felújítható- javítható. Tartós strapabíró medence. Uszodagépészeti szempontból minden fajta élményelem beépíthető: masszázs, ellenáramoltató, levegőbuzgár, nyakzuhany, led ill. halogén világítások.

    A gépészetében UV lámpa-automata mérő és adagoló-sóbontó berendezés-medence fűtés-szivattyúk építhetőek be, igény szerint. Polikarbonátos és rolós medencefedést lehet rá készíteni.

  2. Hátrányai:  Nincsenek hátrányai.  Az egyik legtökéletesebb medence ár-építési idő és megbízhatóság szempontjából.

Wellness

Cégünk a Wellis Magyarország termékeit forgalmazza. 


Itt Tatabányán a Wellis értékesítési pontja vagyunk.


Jakuzzik, infraszaunák, finn szaunák, kombinált szaunák.


Hidromasszázs kabinok, hidromasszázs kádak.


Zuhanyfülkék, zuhanypanelek, mosdószettek.


Kiegészítők, gőzkabinok, masszázsmedencék.
Nyakzuhanyok

Bármilyen típusú medencékhez építhető.


Exkluzív – gyönyörű megjelenést ad kertünknek – medencénknek.


A lágyabb vízeséstől az erős masszázsig nyújt kimagasló élményt.


Navigáció

Social Media