Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
DOLPHIN M200 CB

DOLPHIN M200 CB

Bruttó ár: 309 000 Ft

Üzletünkben 2 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék: robotok

Technikai adatok

Ideális lakossági medencék (10 m medence hosszúságig) padlójának és padkájának - 40 cm-ig – tisztítására. A szűrőzsák tökéletesen eltávolítja a finomabb és a durvább szen - nyeződéseket is. Kábelcsavarodás gátlóval rendelkezik.

Ajánlott medencehossz   10 m 

Kábelhossz   18 m

Kábelcsavarodás gátló     igen

Tisztítási terület    padló, padka (40 cm)

Tisztítási módok    általános

Szűrés     Szűrőzsák

Hozzáférés a szűrőhöz    alulról

Kefék    Kombinált

Tápegység    BASIC

Caddy    állvány

Szívóteljesítmény   17 m3/óra

Súly   9 kg

Miért jó választás a Dolphin M200 medence porszívó?
 

  • Kiváló minőség és tartósság: A Dolphin M200 medence porszívó kiváló minőségű anyagokból készül, így tartós és hosszú élettartammal rendelkezik.

 

  • Hatékony tisztítás: A Dolphin M200 medence porszívó 3 programmal rendelkezik, amelyek segítségével hatékonyan tisztítja a medencéjét. A porszívó speciális kefékkel és szűrőkkel rendelkezik, amelyek eltávolítják a medencefenék és a falakon lévő szennyeződéseket.

 

  • Automatikus működés: A Dolphin M200 medence porszívó automatikus működéssel rendelkezik, így Önnek nincs szüksége folyamatos felügyeletre a tisztítás során. Egyszerűen csak be kell kapcsolni a porszívót, és hagyni kell, hogy végezze a dolgát.

 

  • Könnyű használat: A Dolphin M200 medence porszívó könnyen kezelhető, és nem igényel nagy tudást vagy tapasztalatot a használatához. Egyszerűen csak be kell kapcsolni és a porszívó végezni fogja a dolgát.

 

  • Energiahatékony: A Dolphin M200 medence porszívó energiahatékony, így kevesebb energiafogyasztást igényel, mint más porszívók.

    Ha szeretné, hogy medencéje vize tiszta és gyönyörű  legyen, akkor a Dolphin M200 medence porszívó a legjobb választás Önnek! Válasszon bátran a webáruházunkban széles kínálatunkból, és élvezze a kristálytiszta medencét minden nyáron!

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.