Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
FAIRLAND INVER-X 20 IXPC46 MEDENCE HŐSZIVATTYÚ

FAIRLAND INVER-X 20 IXPC46 MEDENCE HŐSZIVATTYÚ

Bruttó ár: 1 293 500 Ft

Üzletünkben 3 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medence hŐszivattyÚk

Címkék:

Technikai adatok

Ezt a hőszivattyút 30 – 60 m3 térfogatú medencékhez ajánljuk!

Üdvözöljük a Fairland legújabb csodájában, a forradalmian új lakossági hőszivattyúban! Ez a készülék új szintre emeli a medencefűtés hatékonyságát és kényelmét. Nevezhetjük bátran a medencefűtés mesterművének, hiszen 20-as COP értékével egyszerűen egyedülálló. Lássuk, mi teszi különlegessé ezt a hőszivattyút!

COP 20 - Egyedülálló hatékonyság: A Fairland hőszivattyú a 20-as COP értékével a legmagasabb hatékonyságot nyújtja a piacon. Ez azt jelenti, hogy minden energiát hatékonyan használ fel, így nem csak a medence vize marad meleg, hanem a rengeteg pénzt is megspórolhat.

Halk és energiatakarékos üzem: A Fairland hőszivattyúja nem csak hatékony, hanem halk és energiatakarékos is. A Turbo Silence Technológia révén alig fogja észrevenni, hogy a hőszivattyú üzemben van, miközben számottevően csökkenti az energiafelhasználást.

Három üzemmód a tökéletes szabályozásért: A hőszivattyú három különböző üzemmóddal rendelkezik, így mindig az optimális energiamennyiséget használja a medence felfűtéséhez. Így spórolhat és nem pazarolja az energiát.

Esztétikus és hatékony design: Az új burkolat formatervezése nemcsak gyönyörű, de hatékony szellőzést is biztosít. A készülék nem csak hasznos, hanem vonzó is a medence környezetében.

Kényelem és távvezérlés: A Fairland hőszivattyú könnyen kezelhető érintőképernyővel és mobil applikációval is rendelkezik. Így bárhol és bármikor ellenőrizheti és szabályozhatja a medencefűtést, és még az aktuális fogyasztást is láthatja.

Magas teljesítményű hőcserélő: Az új generációs hőcserélő a készülék hőátadását 30%-kal növeli. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban és hatékonyabban melegíti fel a medencevizet.

Teljesítmény szabályozás a különböző üzemmódokban: A hőszivattyú különböző üzemmódokban működik, amelyek lehetővé teszik a teljesítmény szabályozását az igényeknek megfelelően.

  • Silence: 20-60% teljesítmény
  • Smart: 20-100% teljesítmény
  • Turbo: 100-120% teljesítmény

Jellemzők:

  • Porfestett fémház a hosszú élettartam és a tartósság érdekében.
  • 3D-s spirális titánium hőcserélő a hatékony hőátadásért.
  • Alumíniumötvözet burkolat, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak.
  • Hexagonális design, amely nemcsak szép, de hatékony is.
  • -20°C-tól 43°C-ig fűtési tartomány, amely megfelel minden medence igényének.

 

 


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.