Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek:
 
 Alga-Stop Uszoda és Burkolat Korlátolt Felelősségű Társaság
 
Rövidített neve: Alga - Stop KFT
Székhely: 2800, Tatabánya, Pósa Lajos ú.4.
Üzlet címe: 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos ú.73.
Adószám: 14457436-2-77
Cégjegyzék szám: 11-09-014293 
Képviselő: Harmati Péter
Tel.szám: 
Tel.szám: +3634/304-878
E-mail: alga.stop@gmail.com
 
Álláspontok - rendelkezések: 
A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.
 
A jelen Szabályzat 2022.02.10. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 6  nappal a weboldalon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.
 
Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.
 
Az Alga-Stop Kft  fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.
 
 Az árajánlat kérő az a természetes vagy jogi személy, aki   a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja.
 
A jelen Általános Szerződési Feltételek az Alga-Stop  Kft. és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Ügyfél között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. 
 
Az Alga- Stop Kft. fenntartja a jogot, hogy a jelen Szerződési Feltételeket részben vagy egészben módosítsa. Az Általános Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A már létrejött szerződések esetében a szerződéskötéskor hatályos Általános Szerződési Feltételek érvényesek.
 
 
 A weboldalunkon elérhető termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát. Szerződés esetén a kiválasztott termék üzletünkben átvehető, cégünk hivatalos számlát állít ki. Amennyiben a termék beépítésre kerűl cégünk álltal, úgy a beépítési anyag és munkadíj költség külön ajánlatban szerepel.
 
Weboldalunk nem webshop, csakis az üzletünk termékeit hirdeti, cégünk tevékenységét jeleníti meg. A weboldal az Alga-Stop Kft munkáit, üzletének termékeit hirdeti és árajánlatokat ad minden olyan ügyfélnek aki személyesen üzletünkben, bemutatótermünkben vagy e-mailben érdeklődik.
 
Az Alga-Stop KFT a vele szerződött partnerek olyan termékeit hirdeti, amelyek üzletében vagy bemutató termében megtalálhatóak, illetve a szerződött partnerek a szerződésük alapján biztosítják számára.
 
Weboldalunkon a termékek nevét, műszaki vagy a teremék paraméterének leírását feltünteti  a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. az Alga-Stop Kft nem vállal felelősséget a weboldalunkon megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.
 
Amennyiben üzletünkben akciós ár kerül a termékekre azt weboldalunkon is feltüntetjük. 
 
 Amennyiben az Alga-Stop Kft minden gondossága ellenére hibás árat tüntet fel weboldalunk felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt vagy figyelmetlenség miatt,  akkor az Alga-Stop Kft nem köteles a terméket hibás áron  ajánlatként felajánlani,, hanem felajánlhatja a helyes áron történő termék árát.  A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) alapján a szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a szerződéses feltételekben, azaz nincs meg a felek akaratát kölcsönösen és egybehangzóan kifejező nyilatkozat, abban az esetben nem beszélhetünk érvényesen létrejött szerződésről, amelyekből jogok és kötelezettségek fakadnának. Ennek alapján a hibás/téves áron visszaigazolt megrendelés semmis szerződésnek tekintendő.
 
Cégünk az ajánlatkérési e-mailre 48 órán belül  elektronikusan visszaigazolást küld az árajánlatot kérő által megadott e-mail címre. Ezek után pontosítható a termék ára, cégünk álltali szakszerű beszerelése igény szerint, illetve egyébb medencéhez kapcsolódó tevékenység - munka. 
 
 
Amennyiben az ajánlat kérő által kívánt termék nincs készleten üzletünkben úgy az Alga-Stop Kft. a lehető legrövidebb időn belül beszerzi a terméket, amelyről árajánlat kérő által megadott elérhetőségen értesíti. 
 
Weboldalunkon  hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál,  az Alga-Stop Kft. fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja árajánlat kérőt az új adatokról. 
 
Az Alga - Stop Kft. fenntartja az árváltoztatás jogát.  
 
 
 Amennyiben az árajánlat kérő által megrendelt termék nem áll rendelkezésre üzletünkben vagy a megadott határidőben egy másik vevő elviszi üzletünkből a kiválasztott terméket az Alga - Stop Kft  haladéktalanul értesíti árajánlat kérőt.  Az árajánlat alapján létrejött szerződés esetén az Alga-Stop Kft a hiányzó terméket a lehető legrövidebb idő alatt beszállítja üzletébe.
 
 
 
 
 
A weboldal adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon: https://algastop.hu
 
 
Általános Szerződési Feltételek
Adatkezelési Szabályzat
Impresszum
Oldaltérkép
Elérhetőség
Ügyfélszolgálat
Facebook
Kapcsolat