Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
AIPER SEAGULL PRO VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTPORSZÍVÓ

AIPER SEAGULL PRO VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTPORSZÍVÓ


Üzletünkben 2 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék:

Technikai adatok

 • Négymotoros rendszer az extrém teljesítményért
 • WavePath Nagivation ütemezéstechnológia
 • Tisztítja a medence alját, a falakat és a vízfelületet
 • Különböző formájú medencékhez (kör, téglalap alakú, stb. )
 • Maximális medenceméret legfeljebb 300 m2
 • Vezeték nélküli, akkumulátoros kialakítás - akár 180 perc akkumulátor-üzemidő
 • Energiahatékony
 • Az akkumulátor töltöttségi szintjét jelző LED-lámpa
 • Könnyű szűrőtisztítás
 • Az AIPER Seagull Pro mindössze 1,5 óra alatt feltöltődik
 • Méretek: 25,5 × 36,8 × 40,7 cm

 

Fedezze fel a világ első kettős szívó- és vízkieresztő rendszerét, amely egyedülállóan tervezett, hogy növelje a teljesítményt és a tisztítási képességeket a medencéjében! Üdvözöljük a forradalmian új Aiper Seagull Pro vezeték nélküli robotmedencetisztítóban!

Ha tökéletes tisztaságot és kristálytiszta vizet szeretne a medencéjében, akkor a Seagull Pro az ideális választás. A WavePath Navigation technológia egyedi útvonaltervezési módszert alkalmaz, amely teljes lefedettséget biztosít a medence padlójának, falainak és vízvonalának takarításában. Más robotmedencetisztítókhoz képest a Seagull Pro kettős vízkieresztő és kettős szívómotort alkalmaz, amelynek eredményeként kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Nem kell többé aggódnia a medence tisztaságáért, mert a Seagull Pro erőteljes motorjai lehetővé teszik a falak és a vízfelület tisztítását is. Akár nagyobb medencék esetén is hatékonyan megbirkózik a tisztítással, akár 3,200 négyzetlábnyi területet tisztít meg egyetlen feltöltéssel!

Az innovatív szűrőrendszer megakadályozza, hogy a szennyeződéseknek és törmelékeknek bárhol elbújjanak, így gond nélkül élvezheti a tiszta és kristálytiszta vizet. Az egyszerű és kényelmes kezelhetőség érdekében a Seagull Pro egy kattintással aktiválható, így Önnek csak annyi a dolga, hogy kattint, majd felejtsen, és a robot elvégzi a munkát.

A Seagull Pro három különböző tisztítási módot kínál: automatikus modell, mely a padlót és a falakat egyaránt tisztítja, valamint a külön padló- és fal tisztítási módok, hogy mindenki igényeihez igazodjon.

A könnyű kezelhetőség mellett a Seagull Pro rendkívül praktikus is. Amikor a tisztítási ciklus befejeződik, vagy az akkumulátor lemerül, a robot automatikusan visszatér a medence falához, és parkol.

Ha gyorsan ki szeretné üríteni a vizet, a Seagull Pro speciálisan kialakított vízleeresztő nyílásának köszönhetően ez is pillanatok alatt megtörténik.

Aiper Seagull Pro - A vezeték nélküli robotmedencetisztítás új korszaka, amely mindent megtesz az Ön tiszta medencéjéért! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és élvezze a könnyű, hatékony és kifogástalan medencetisztítást a Seagull Pro segítségével!


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.