Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
AQUAVAC 600 AUTOMATA PORSZÍVÓ

AQUAVAC 600 AUTOMATA PORSZÍVÓ


Üzletünkben 1 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék:

Technikai adatok

A világ egyik vezető medencegépészet és karbantartóeszköz-fejlesztő és gyártó cége, a Hayward megalkotta a tökéletes, professzionális medenceporszívó családot. Az Aquavac két csúcsmodellje, a 600 és a 650 teljesen új generációs technológiát tartalmaz. A medencetakarítás új lépcsője, ami bárki számára elérhető.

 

Fedezze fel az új generációs medencetisztítás csúcstechnológiáját az AQUAVAC 600 automata medence porszívóval! Ez a kifinomult eszköz új szintre emeli a medencegondozás élményét, és garantálja a ragyogó tisztaságot a medencéjében.

Az AQUAVAC 600 egy igazi csodaszer, amely kényezteti Önt és medencéjét egyaránt. A 48 órás ismétlődő tisztítási funkcióval rendelkezik, így elfelejtheti a folyamatos felügyeletet és manuális porszívózást. Ez a gép kényelmesen átveszi a munkát, míg Ön élvezheti a vízben töltött időt.

Ez a medence porszívó minden medenceburkolat típusához ideális, legyen az lőtt beton, fólia, poliészter, mozaik vagy csempe. Tehát bátran használhatja az AQUAVAC 600-at, akár a medencefelülete egyedi vagy többféle anyagból készült.

Az "Meghúz és hazatér" jelmondat találóan leírja az AQUAVAC 600 intelligens működését. Egyszerűen csak beindítja a porszívót, és figyelheti, ahogy az automatikusan és precízen bejárja a medencét, eltávolítva az összes szennyeződést az aljáról és a falakról. Ha befejezte a tisztítást, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomásra, készen az újabb küldetésre.

A korszerű világító kijelző rendkívül intuitív és könnyen olvasható, így az AQUAVAC 600 kezelése egyszerű és kellemes. A világos és éles képernyőn könnyedén navigálhat az opciók között, és beállíthatja a porszívó működését az Ön igényei szerint.

Az AQUAVAC 600 minden méretű medencéhez ideális, akár 6,0x12,0 méteres medencékig. Tehát legyen szó kisebb otthoni medencéről vagy nagyobb nyilvános uszodáról, ez a porszívó hatékonyan és megbízhatóan teljesíti a feladatát.

Az elektromos tápegység kimeneti feszültsége 24V egyenáram/50Hz, ami biztosítja a stabil és hatékony működést. Az AQUAVAC 600 saját tömege mindössze 8,75 kg, így könnyen kezelhető és hordozható.

Tehát tegye medencéjét és magát a komfort és a kifogástalan tisztaság központjába az AQUAVAC 600 automata medence porszívóval! Élvezze a medencegondozás új korszakát és engedje, hogy ez az intelligens eszköz átvállalja a terhet Öntől.

 

AquaVac 600 technikai paraméterek:

  • 48 órás ismétlődő tisztítás
  • Minden medenceburkolatra: Lőtt beton, fólia, poliészter, mozaik és csempe
  • "Meghúz és hazatér"
  • kiemelés
  • Korszerű világító kijelző
  • 6,0x12,0 m medence méretig
  • Elektromos tápegység kimeneti feszültség: 24V egyenáram/50Hz
  • Porszívó saját tömege: 8,75kg
  •  
 

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.