Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
AQUAVAC 650 AUTOMATA PORSZÍVÓ, TÁVIRÁNYÍTHATÓ

AQUAVAC 650 AUTOMATA PORSZÍVÓ, TÁVIRÁNYÍTHATÓ


Üzletünkben 3 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék:

Technikai adatok

A világ egyik vezető medencegépészet és karbantartóeszköz-fejlesztő és gyártó cége, a Hayward megalkotta a tökéletes, professzionális medenceporszívó családot. Az Aquavac két csúcsmodellje, a 600 és a 650 teljesen új generációs technológiát tartalmaz. A medencetakarítás új lépcsője, ami bárki számára elérhető.

 

Ha medence takarításáról van szó, akkor nincs jobb társ, mint a Hayward AquaVac 650 robotporszívó. Ez a forradalmian új eszköz képes a medence aljzatának, oldalfalának és vízvonalának tisztítására, miközben folyamatosan maximális szívóteljesítménnyel dolgozik. Az AquaVac 6 sorozatú porszívó SpinTech ™ szűrőbetét nélküli technológiájának köszönhetően állandó energiát tart fenn, így nem kell aggódnia a szívás erejének elvesztése miatt. Az 18 hidrociklon egy örvénylő szívógörbét alkot, amely nagy erőt teremt a szennyeződések és törmelékek felvételéhez.

Az AquaVac 650 prémium kiegészítő funkciókat kínál, mint például a Wi-Fi alkalmazás, amely lehetővé teszi az iPhone, iPad és Android készülékekhez való csatlakozást, valamint egy applikáció letöltésével kényelmesen programozhatók a tisztítási ciklusok. Emellett a robot manuálisan is vezérelhető telefonról, illetve Spot Clean távvezérlő funkciója van a gyors és egyszerű kezeléshez. Az AquaVac 6 sorozat összes tisztító funkcióját tartalmazza, és kényelmesen programozható heti ütemtervvel.

Az AquaVac 650-vel egy praktikus kézikocsit adunk ajándékba, amely megkönnyíti a porszívó szállítását. Ez az eszköz minden tipusú medencéhez alkalmas, mint például beton, fólia, üvegszál, mozaik, csempe burkolat. A porszívó tömege csak 8,75 kg, és könnyen telepíthető szerszámok nélkül. A Hayward AquaVac 650 robotporszívó a medence takarításában a legjobb választás, amely függetlenül működik a medence meglévő szűrőrendszerétől.

 

Műszaki adatok:

  • Tápellátás: AC 230V / DC 24V 
  • Porszívó tömege: 8,75kg
  • Tápegség tömege: 2,1kg
  • Minden tipusú medencéhez, beton, fólia, üvegszál, mozaik, csempe burkolathoz
  • Aánlott medence méret: max 6 x 12 m
  • Egyszerű plugin play, szerszám nélküli telepítés
  • Meghúz és "hazatér" funkció
  • Önállóan, a medence meglévő szűrőrendszerétől függetlenül működik

Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.