Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
BADU TOP II 8M3/H ELŐSZŰRŐS MEDENCE SZIVATTYÚ

BADU TOP II 8M3/H ELŐSZŰRŐS MEDENCE SZIVATTYÚ


Üzletünkben 1 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, szűrő keringtető szivattyúk

Címkék:

Technikai adatok

A BADU TOP II 8m3/h medence szivattyú az egyik legmegbízhatóbb medence szivattyúk csoprtjába tartozik. Kiváló német minőséget képvisel.

Ha bizonytalan a választásban, keressen minket bizalommal, szakmai segítséget adunk a megfelelő választáshoz.

A BADU TOP II 8 m3/h tökéletes választás minden 16 és 35 m3 közötti medencéhez. Ezt a nagy teljesítményű szivattyút úgy tervezték, hogy minimális energiafogyasztás mellett maximális teljesítményt nyújtson, így gazdaságos és megbízható választás bármilyen medencéhez. Maximális vízhőmérséklete 40°C, a motor fordulatszáma 2820 rpm, maximális nyomása 2,5 Bar. A szűrőkosár kapacitása 3 liter, az ajánlott szűrőtartály átmérője pedig 450-500 mm. A csatlakozó (szívó / ürítő) ág oldala 2″ - 1 1/2″ - 63 / 50 mm. A BADU TOP II 8 8m3/h nagy teljesítményű motorjával és hatékony kialakításával ideális választás minden olyan medencetulajdonos számára, aki megbízható teljesítményre és energiatakarékosságra vágyik.

Legfontosabb előnyei:
1. Maximális teljesítmény minimális energiafogyasztás mellett - a BADU TOP II 8m3/h maximális teljesítményt nyújt minimális energiafelhasználás mellett, így gazdaságos választás minden medencéhez.
2. Maximális 40°C-os vízhőmérséklet - ez a nagy teljesítményű szivattyú akár 40°C-os hőmérsékletet is képes kezelni a teljesítmény és a hatékonyság csökkenése nélkül.
3. 3 literes szűrőkosár kapacitás - a szűrőkosár kapacitása 3 liter, ami lehetővé teszi a medencevíz hatékony szűrését.

A BADU TOP II 8m3/h tökéletes választás minden 16 és 35 m3 közötti medencéhez. Szerezzen megbízható teljesítményt és energiamegtakarítást még ma ezzel a nagy teljesítményű és hatékony szivattyúval!
Közepes méretű szűrőforgató berendezésekhez ajánljuk. Sósvizes technológiához is alkalmazható max. 5g/l só koncentrációig.
A szivattyú 3,5m kábellel szerelt. Szakmai kérdés esetén, fordúljon hozzánk bizalommal.


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.