Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
INVERPRO WIFI IP25 INVERTERES MEDENCE SZIVATTYÚ, 230V, 8-25.5M3/H

INVERPRO WIFI IP25 INVERTERES MEDENCE SZIVATTYÚ, 230V, 8-25.5M3/H


Üzletünkben 3 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, szűrő keringtető szivattyúk

Címkék:

Technikai adatok

-Ajánlott medence méret: 32 - 102 m
-Inverteres önfelszívó szivattyú.
-Teljesítmény: 8 - 25.5 m3/h - 0.08 kW - 1.05 kW / 230 V
-Maximális vízszállítási magasság: 15 m
-Átlag vízszállítási magasság: 8 m
-Maximális vízhőmérséklet: 50 oC
-Maximális levegő hőmérséklet: 42 oC
-Védettség: IP55
-Csatlakozások: 63 / 63 mm

Az InverPro egy modern megoldás medencevíz keringetésére. Ez az inverteres szivattyú frekvenciaváltóval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a motor csak a szükséges teljesítményt nyújtsa. A beépített Wi-Fi egység lehetővé teszi a mobiltelefonos vezérlést és testreszabást az alkalmazás segítségével, bármilyen Android vagy iOS rendszerű telefonnal.

Két vezérlési mód közül választhatunk: manuális és automata üzemmód. Az automata inverteres üzemmódban beállíthatjuk a kívánt térfogatáramot, és a szivattyú automatikusan igazítja a teljesítményét ehhez. Ez jelentős energiamegtakarítást eredményez hosszú távon, ami az elektromos számlánkon is észrevehető.

Az INVERPro szivattyú alkalmas édes- és sós vízű medencékhez (maximum 5 kg só 1 m3 vízben). Önfelszívó és akár 2 méter magasságban is telepíthető az IP20 szivattyúk.

Az inverteres technológia és a frekvenciaváltó révén az áramfogyasztás alacsony, akár 50% vagy annál is kevesebb lehet a hagyományos szivattyúkhoz képest, attól függően, hogy milyen körülmények között van telepítve.

Az INVERPro szivattyúk alacsony zajszinttel rendelkeznek, átlagosan 36 dB(A) körül 1 méter távolságból, ami hasonló a hűtőszekrény zajszintjéhez.

Lehetőség van a szivattyún keresztül beállítani a kívánt vízmennyiséget a vezérlőképernyőn vagy az alkalmazáson keresztül. Ez valós időben méri az áramlást, és számos előnnyel jár, például a megfelelő teljesítmény kiválasztásának könnyítése, a teljesítmény növelése romló vízminőség esetén, valamint az aktuális villamosenergia-fogyasztás megjelenítése.

A szivattyún található nagy kijelző és az érintőgombok lehetővé teszik az összes szükséges paraméter beállítását és vezérlését.

Az InverFlow segítségével a szivattyú távolról is vezérelhető Wi-Fi-n keresztül. Az otthoni hálózathoz kapcsolódva minden paraméter beállítható és megjeleníthető a kijelzőn, valamint elérhetőek a fogyaszt

ási statisztikák is. Az InverFlow alkalmazás letölthető Androidra (4.4-es vagy újabb verzió) és iOS-re (10-es vagy újabb verzió), így könnyedén vezérelhető és monitorozható a szivattyú akár távolról is.

Ezzel az InverPro inverteres szivattyúval hatékonyan és energiatakarékosan keringetheti medencéje vizét. A modern technológia, a mobiltelefonos vezérlés és a testreszabhatósági lehetőségek révén kiváló választás a medencegazdák számára.


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.