Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
MAYTRONICS DOLPHIN LIBERTY 200 AKKUMULÁTOROS AUTOMATA MEDENCE PORSZÍVÓ ROBOT

MAYTRONICS DOLPHIN LIBERTY 200 AKKUMULÁTOROS AUTOMATA MEDENCE PORSZÍVÓ ROBOT


Üzletünkben 2 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék:

Technikai adatok

-Kis és közepes méretű lakossági medencék
-Ajánlott medencehossz: 10 m
-Ajánlott maximális medenceméret: 10 x 5 m
-Tiszítási terület: padló, oldalfal tisztítás.
-Szívóteljesítmény: 15 m3/óra
-Akkumulátor típusa: Líthium-Ion
-Akkumulátor kapacitása: 5000 mAh
-Tisztítási idő (átalános): 1.5 óra
-Töltési idő: 6 óra
-Töltése: Induktív töltés
-Hozzáférés a szűrőhöz: Felültől
-Szűrés: Egyszerűen tisztítható szűrőkosár
-Kefe típusa: PVC Aktív Kefe
-Applikációval irányítható: Nem
-Üzemi vízhőmérséklet: 18 - 35 C
-Ideális PH színt: 7.0 - 7.8
-Ideális klórtartalom: kevesebb mint 4 mg/l
-Termék mérete: 40 x 43 x 24 cm
-Termék dobozolt mérete: 53 x 44.6 x 32.5 cm
-Nettó súlya: 8.1 Kg
-Bruttó súlya: 12.4 Kg

 

Fedezze fel a Dolphin LIBERTY termékcsaládot, ami az új generáció vezeték nélküli medencetisztítását képviseli. Ez a páratlan mobilitást biztosító vezeték nélküli kialakítás és mágnesesen rögzíthető induktív töltő kombinációjával rendelkezik. A LIBERTY termékcsalád szuperhatékony tisztítási és szűrési képességeivel ugyanazt a megbízhatóságot és minőséget nyújtja, mint a többi Dolphin termék, de most már vezeték nélkül!

Az új generációs modellben a vezeték nélküli megoldás szabadságot és a robot alacsony tömege tökéletesen összekapcsolódik, és kiváló szűrőteljesítménnyel és 90 perces üzemidővel párosul. A LIBERTY 200 vezeték nélküli csúcsmodell minden olyan kényelmi és extra funkciót tartalmaz, amely a kategóriában elérhető. A víz kristálytisztává válik egyetlen gombnyomással.

A Dolphin LIBERTY 200 lenyűgöző új funkciókat kínál, például az "Eco Mode", amely rövid és hatékony tisztítási ciklusokkal egész héten tisztán tartja a medencét, valamint a "Cycle Selector", amellyel testreszabhatja a padló vagy a padló és az oldalfalak tisztítását.

A LIBERTY 200 modellhez elérhető a MyDolphinTM Plus alkalmazás, amely Bluetooth® kapcsolaton keresztül testreszabott tisztítóprogramok beállítását teszi lehetővé, közvetlenül mobiltelefonjáról.

A főbb jellemzők:

  • Induktív töltés: Mágneses rögzítés a könnyű csatlakozás érdekében.
  • Könnyű: A kategória legkönnyebb robotjának tervezése.
  • 3D szűrő: 3 dimenziós lamellás szűrő, amely többszörös szűrőfelülettel rendelkezik a hagyományos sík felületű szűrőkhöz képest. *Liberty 200-nál opcionális.
  • Eco mód: Tisztítsa meg medencéjét heti 3 x 30 perces ciklusokkal, csak padlótisztítás esetén.
  • Click-Up: A clicker segítségével a Dolphin könnyen feljön a víz felszínére, hogy könnyen kivehesse a medencéből.
  • MyDolphinTM Plus alkalmazás: Mostantól egyszerűbb a testreszabott tisztítóprogramok beállítása mobiltelefonjáról a MyDolphinTM Plus alkalmazás segítségével. Ez az innovatív alkalmazás lehetővé teszi, hogy személyre szabott tisztítási beállításokat hozzon létre a kényelme érdekében.

A Dolphin LIBERTY termékcsalád a legmodernebb technológiát és tervezést kombinálja, hogy a medencetisztítás még hatékonyabb és egyszerűbb legyen. A vezeték nélküli kialakítás biztosítja a páratlan mobilitást, így könnyedén navigálhat a medence körül anélkül, hogy a vezetékekkel bajlódna. Az induktív töltés pedig gyors és kényelmes töltést biztosít a robotnak.

Ne hagyja, hogy a medencetisztítás nehézségeket okozzon Önnek. A Dolphin LIBERTY termékcsalád tagjai gondoskodnak arról, hogy a medence mindig ragyogóan tiszta legyen. A szuperhatékony tisztítási és szűrési képességeik garantálják, hogy a víz mindig kristálytiszta és friss legyen. Ezenkívül az extra funkciók, mint például az "Eco Mode" és a "Cycle Selector", lehetővé teszik Önnek, hogy testreszabja a tisztítási beállításokat a saját igényei szerint.

A Dolphin LIBERTY 200 csúcsmodell mindent kínál, amire szüksége lehet. A MyDolphinTM Plus alkalmazás segítségével könnyedén vezérelheti és testreszabhatja a tisztítási folyamatot a mobiltelefonján keresztül. Ez a rendkívül praktikus és innovatív megoldás a medencetisztítás terén új mércét állít fel.

Válassza a Dolphin LIBERTY termékcsaládot, és tapasztalja meg a medencetisztítás új generációját. Kombinálja a vezeték nélküli szabadságot, a hatékonyságot és a kényelmet a kiváló minőséggel és megbízhatósággal. Ne engedje, hogy a medencefenntartás terhét magára vegye, hagyja, hogy a Dolphin LIBERTY megoldásai gondoskodjanak a medencéje ragyogó tisztaságáról.


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.