Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
MAYTRONICS DOLPHIN S400 IOT AUTOMATA MEDENCE PORSZÍVÓ

MAYTRONICS DOLPHIN S400 IOT AUTOMATA MEDENCE PORSZÍVÓ


Üzletünkben 2 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék:

Technikai adatok

-Ajánlott medencehossz: 15 m
-Ajánlott maximális medenceméret: 12 x 6 m
-Tápegység: IOT 120W + BT, heti időzítés
-Kábel hossz: 18 m
-Ciklus idő: 1 / 1.5 / 2 / 2.5 óra
-Tisztítási módok: rövid, gyors, általános, teljeskörű

-Szívóteljesítmény: 15 m3/óra
-Szűrés: Többrétegű szűrő, durva, finom és ultrafinom
-Kábelcsavarodás gátló: Igen
-Kefe típusa: PVC + Aktív
-Üzemi vízhőmérséklet: 6-34 C
-Teljes padló és oldalfal és vízvonal tisztítás
-Súlya: 7.5 Kg

Fedezze fel a Dolphin S400 Medencetisztító robotot, a legújabb innovációt a medence tisztítás terén! Ez a kiváló minőségű eszköz ideális választás bármilyen kialakítású lakossági medence típushoz, akár 15 méteres medencehosszúságig.

 

A Dolphin S400 Medencetisztító robot applikáción keresztüli távirányítási lehetőséget kínál, amelyen keresztül teljes ellenőrzést gyakorolhat a medence tisztaságára. A kézi vezérlés lehetővé teszi, hogy azonnal kiválassza a kívánt tisztítási módot, állítsa be a késleltetést, vagy programozza be az egész hétre vonatkozó beállításokat. A széles választékban elérhető tisztítási programok biztosítják, hogy mindig megtalálja a medencéje aktuális igényeinek legmegfelelőbb beállítást.

A Dolphin S400 a 15 méteres medencehosszúságig terjedő medencékhez lett tervezve, és rendelkezik egy 18 méteres kábellel, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén átfedje a medence teljes területét. Tisztítási területe magában foglalja a padlót, az oldalfalakat és a vízvonalat, így biztosítva a teljeskörű tisztaságot.

 

A többrétegű szűrőrendszerrel a Dolphin S400 hatékonyan megtisztítja a medence vizét. A durva, finom és ultra-finom szűrők képesek eltávolítani a legkisebb szennyeződéseket is, és könnyedén hozzáférhetőek felülről, így egyszerűen tisztíthatók és karbantarthatók.

A PVC+Aktív kefék hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket a medence felületéről, garantálva a kiváló tisztaságot. A Dolphin S400 rendelkezik egy IOT 120W + BT tápegységgel, amely lehetővé teszi a heti időzítést és az okostelefonos vezérlést. Ezenkívül a termék könnyedén mozgatható a Caddy segítségével.

Az alkalmazásban elérhető MyDolphinTM plus app további kényelmet nyújt a kézi vezérlésen és a heti időzítésen túl. Támogatást és beállítási lehetőségeket is biztosít, hogy mindig a tökéletes tisztaságot érje el a medencéjében.

 

A Dolphin S400 Medencetis

ztító robot rendkívül könnyű és hordozható, mindössze 7,5 kg súlyával, így könnyedén kezelhető és tárolható.

A Dolphin S400 Medencetisztító robot a legjobb választás a medence tisztaságának fenntartásához. A kiváló minőségű anyagok, az innovatív technológia és a sokoldalú funkciók garantálják, hogy medencéje mindig ragyogóan tiszta és friss legyen. Fedezze fel a Dolphin S400-at, és élvezze a kényelmet és a hatékonyságot, amit ez a kiemelkedő medencetisztító kínál.


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.