Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
ZODIAC CNX20 automata porszívó

ZODIAC CNX20 automata porszívó

ZODIAC CNX20 AUTOMATA MEDENCEPORSZÍVÓ ROBOT. Medence takarításra

Bruttó ár: 350 000 Ft

Üzletünkben 3 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék: robotok

Technikai adatok

Új automata vízalatti porszívónk a  ZODIAC CNX széria típusai.

Általános jellemzőik: Erős és tartós szívóhatás. A speciális kefék, a nagy szívónyílás és a 4L-es szűrőkapacitás lehetővé teszi az összes törmelék hatékonyabb összegyűjtését, még a legnagyobbakat is. Beépített intelligens érzékelői és fejlett szoftvere minden medencénél biztosítja a tökéletes tisztítást. LED világítással ellátott portartálya és az átlátszó tető által könnyen ellenőrizhető a telítettségi állapot. A CNX 30 IQ típus egy ingyenes alkalmazás telepítése után okostelefonunkról is irányítható, ellenőrizhető.

Fedezze fel a ZODIAC CNX20 automatikus medenceporszívót, amely az új CNX széria típusai közé tartozik. Ez a kifinomult porszívó erős és tartós szívóhatással rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyon koszos medencék pofon egyszerű takarítását is. A speciális kefék, a nagy szívónyílás és a 4L-es szűrőkapacitás együttműködése biztosítja a nagyobb törmelékek, mint a levelek és a bogarak, hatékony eltávolítását is.

Az ZODIAC CNX20 porszívó rendelkezik beépített intelligens érzékelőkkel és fejlett szoftverrel, így minden medencénél biztosítja a tökéletes tisztítást. Ezen kívül, LED világítással ellátott portartálya és az átlátszó tetője lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizze a szűrőkapacitását, így mindig tisztán tarthatja a medencéjét.

 

Ha szeretné még nagyobb kényelmet és rugalmasságot biztosítani a porszívó használatában, akkor válassza a CNX 30 IQ típust, amely egy ingyenes alkalmazás telepítése után okostelefonról is irányítható és ellenőrizhető. Ez a funkció garantálja, hogy mindig tiszta medencével várja Önt otthon.

Ne habozzon tovább, fedezze fel az ZODIAC CNX20 automatikus medenceporszívó előnyeit, és tegye élvezetesebbé a medence használatát!

ZODIAC CNX20 AUTOMATA MEDENCEPORSZÍVÓ adatok:

 

Kábelhossz (m)

15

Max. medence méret

10 x 5

Tisztítás terület

alj, falak, vízvonal

Cikklusidő (óra)

csak alj: 1,5, alj+falak+vízvonal 2,5

Szűrési rendszer

szűrőkosár

Szűrés finomsága

100

Opciós lehetőség

60 / 150 / 200

Távirányító

nincs

Hordkocsi

opció

Garancia

2 év

Készülék súlya (kg)

8


Medence tisztítás, automata medencetisztító robot

 


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.