Keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön az elérhetőségeinken!
2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 71-73
alga.stop@gmail.com
+36 34 304 878 / +36 20 987 9244
ZODIAC CNX30IQ automata porszívó

ZODIAC CNX30IQ automata porszívó

ZODIAC CNX30IQ AUTOMATA MEDENCETISZTÍTÓ ROBOT. Medence takarításra


Üzletünkben 2 darab elérhető.


100% elégedettség Minőségi termékek
Állandó elérhetőség és bizalom Gyors válaszidő

Kategóriák: termékek, medencetisztító robotok

Címkék: robotok

Technikai adatok

Új automata vízalatti porszívónk a  ZODIAC CNX széria típusai.

Általános jellemzőik: Erős és tartós szívóhatás. A speciális kefék, a nagy szívónyílás és a 4L-es szűrőkapacitás lehetővé teszi az összes törmelék hatékonyabb összegyűjtését, még a legnagyobbakat is. Beépített intelligens érzékelői és fejlett szoftvere minden medencénél biztosítja a tökéletes tisztítást. LED világítással ellátott portartálya és az átlátszó tető által könnyen ellenőrizhető a telítettségi állapot. A CNX 30 IQ típus egy ingyenes alkalmazás telepítése után okostelefonunkról is irányítható, ellenőrizhető.

Fedezze fel a ZODIAC CNX30IQ automata medence porszívóval az újabb szintű medencetisztítás élményét! Ez az innovatív és fejlett porszívó az új CNX széria típusai közé tartozik, és minden elvárását felülmúlja.

Az ZODIAC CNX30IQ porszívó rendkívül erős és tartós szívóhatással rendelkezik, így még a legnagyobb törmelékek, mint a levelek és a bogarak, sem jelentenek problémát számára. A speciális kefék, a nagy szívónyílás és a 4L-es szűrőkapacitás hatékonyan működik együtt, hogy a medencéje mindig ragyogó tisztaságban legyen.

Az ZODIAC CNX30IQ porszívó beépített intelligens érzékelőkkel és fejlett szoftverrel rendelkezik, így minden medencétípusnál biztosítja a tökéletes tisztítást. Ezenkívül, LED világítással ellátott portartálya és az átlátszó tetője lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizze a szűrőkapacitását, így mindig tisztán tarthatja a medencéjét.

Az ZODIAC CNX30IQ porszívó emellett egy ingyenes alkalmazás telepítése után okostelefonjáról is irányítható és ellenőrizhető, így még nagyobb kényelmet és rugalmasságot biztosít Önnek. Az okostelefonos irányítás funkció garantálja, hogy mindig tiszta medencével várja Önt otthon.

Ne habozzon tovább, fedezze fel az ZODIAC CNX30IQ automata medence porszívó előnyeit, és tegye még élvezetesebbé a medence használatát! Nézze meg technikai adatait és rendelje meg a medencetisztítás élményét!

 

ZODIAC CNX30 IQ AUTOMATA MEDENCEPORSZÍVÓ adatok:

 

Kábelhossz (m)

18

Max. medence méret

12 X 6

Tisztítás terület

alj, falak, vízvonal

Cikklusidő (óra)

csak alj: 1,5, alj+falak+vízvonal 2,5

Szűrési rendszer

szűrőkosár

Szűrés finomsága

60 / 150

Opciós lehetőség

60 / 150 / 200

Távirányító

okostelefon alkalmazás

Hordkocsi

opció

Garancia

2 év

Készülék súlya (kg)

8

 

 


Medence tisztítás, automata medencetisztító robot


Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat.